Filteren
Verberg filters
Merken
Vibratie Onzekerheidsfactor (k)
Triaxiale Vibratiewaarde (ah)
Toerental Onbelast Max.
Toon meer
Geluidsdrukniveau (lpa)
Toon meer
Geluid Onzekerheidsfactor (k)
Afmetingen (l X B X H)
Toon meer
Selecteer prijs
-


Wat onze klanten zeggen 9 / 10

7295 Beoordelingen

Klium Bekroond met
Makita promotions

Makita Acties

(41 producten)

Dag na dag presteren, dat is de filosofie waar de gereedschappen van Makita naar gebouwd worden. Elk onderdeel moet waarde toevoegen voor de professional at work. Bij Klium vind je elke dag opnieuw nieuwe promoties en acties van dit topmerk. Interesse naar het hele assortiment van Makita bij Klium? Bekijk dan de Makita productpagina.

Makita biedt je de beste kwaliteit en wij bieden dit graag aan voor de beste prijs. Als officiële Makita-dealer kunnen wij steeds voordelige aanbiedingen verkrijgen van de fabrikant waardoor wij je steeds het beste materiaal voor voordelige prijzen kunnen aanbieden. Onze dagelijkse promo's bevatten zowel sets als losse body's. In een set kan je de machine verwachten samen met een accu, oplader en een koffer, maar ook de losse onderdelen gaan regelmatig in promotie. Bovendien biedt Makita je een verlengde garantie aan en vanzelfsprekend geldt die ook bij onze promoties. Neem een kijkje op onze garantie infopagina voor meer informatie over de garantie of vraag advies bij onze consultant.

Filteren
U kan niet meer dan 3 producten toevoegen aan de productvergelijker
U kan niet meer dan 3 producten toevoegen aan de productvergelijker

De beste acties voor de krachtigste tools

Makita ontwikkelt elektrisch gereedschap op netstroom en op accu maar ook gereedschappen op perslucht of met benzinemotoren behoren tot het assortiment. Er zijn honderden machines en accessoires op de markt voor zowel de professionele gebruiker als de klusser thuis. Het gereedschap van Makita wordt gekenmerkt door de hoge kwaliteit, lange gebruiksduur en groot rendement van de motor en dit allemaal voor een lage prijs.

Wil je weten welke waarde Makita je kan bieden? Bekijk snel onze promotiepagina('s) met de beste artikelen aan sterke kortingen!

Let op: De prijzen worden dagelijks aangepast. Laat het dus niet aan je voorbij gaan en grijp je kans.