Filteren
Verberg filters
Merken
Toon meer
Selecteer prijs
-


Wat onze klanten zeggen 9 / 10

7949 Beoordelingen

Klium Bekroond met
Promotie pagina

Acties

(1213 producten)

Op zoek naar je nieuwe aanwinst? Waarom niet starten bij de acties? Wie weet sla je je slag.

Bekijk de volgende pagina’s en vind artikelen met sterke kortingen.

Wees wel snel, want onze acties veranderen dagelijks. Kom dus geregeld kijken en geniet van korting op veel verschillende artikelen!

Filteren
U kan niet meer dan 3 producten toevoegen aan de productvergelijker
U kan niet meer dan 3 producten toevoegen aan de productvergelijker

Elke dag nieuwe aanbiedingen op Klium

Dagelijks vind je tussen onze dagelijkse acties nieuwe kortingen van topmerken. Kortingen op professioneel gereedschap van Facom, Makita, Bosch en Gedore om er maar enkele te noemen. Sterke aanbiedingen op aandrijvingen, zoals de lagers van SKF en werkschoenen van befaamde merken zoals Elten. Waar je ook op zoek naar bent, neem zeker een kijkje naar onze acties van de dag. Als je het daar vandaag niet vindt, kom dan morgen eens terug. Dagelijks worden onze acties vernieuwd met nieuwe aanbiedingen. Klium is de officiële dealer van vele topmerken, dus de beste acties vind je gegarandeerd bij ons.

Snelle levering

Wij verzekeren een snelle levering aan huis of op het bedrijf indien het product in voorraad is. Indien niet in voorraard trachten wij dit zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen.

Tip: zoekfilter nodig? Gebruik de filters aan de linkerkant van deze pagina om binnen je budget te blijven, je favoriete merk snel te vinden of om iets nieuws te ontdekken.