Wat onze klanten zeggen 9 / 10

7961 Beoordelingen

Klium Bekroond met

3M SECURE CLICK HF-801 SERIE HERBRUIKBAAR HALFGELAATSMASKER - 3M 7100171979

3M 7100171979-3M SECURE CLICK HF-801 SERIE HERBRUIKBAAR HALFGELAATSMASKER-klium
3M 7100171979-3M SECURE CLICK HF-801 SERIE HERBRUIKBAAR HALFGELAATSMASKER-klium
44,41 per Stuk (inclusief BTW) 36,7 excl. BTW
Gemiddelde Levertijd : 7 dagen
Als zakelijke klant betaal je geen BTW
Verzendkosten €11,99 | Gratis verzending voor orders met totaalbedrag vanaf €125
Stuk

Je moet dit product per hoeveelheid van 10 bestellen.

  • Merk 3M

Productomschrijving

  • s Werelds eerste filtersysteem met vier luchtstromen die de ademhaling vergemakkelijken.
  • Controle op afdichting door een druk op de knop, dit geeft de bevestiging dat het masker goed aansluit op het gezicht.
  • Het spraakmembraan is ontworpen om de communicatie tijdens het werken te vergemakkelijken.
  • De Secure Click™ filteraansluiting geeft u het vertrouwen dat filters juist zijn geïnstalleerd.
  • Een ontwerp met een laag profiel dat een breed gezichtsveld biedt en betere compatibiliteit met bepaalde lashelmen en slijpvizieren.
  • Ontwerp met specifiek spuitgegoten onderdelen voor het eenvoudig in elkaar zetten of uit elkaar halen
  • Het materiaal van geavanceerde siliconen biedt een groter comfort en langere levensduur
  • Het 3M™ Secure Click™ HF-800 serie Herbruikbaar halfgelaatsmasker is ruim voorzien van slimme en intuïtieve functionaliteit en eenvoudig, comfortabel en betrouwbaar in het gebruik. De maskers zijn beschikbaar in de drie maten small, medium en large, onze maskers worden geleverd met een spraakmembraan.
  • Het 3M™ Secure Click™ HF-800 serie Herbruikbaar halfgelaatsmasker beschermt de gebruiker tegen deeltjes en een breed scala van gassen en dampen, bij gebruik in combinatie met goedgekeurde 3M™ Secure Click™ filters. De maskers zijn beschikbaar in drie maten en kunnen optioneel worden geleverd met een spraakmembraan, waarmee medewerkers onder het werk gemakkelijker met elkaar kunnen communiceren. Ademend vermogen: 's Werelds eerste filtersysteem met vier luchtstromen die de ademhaling vergemakkelijken. Twee filters met dubbele luchtstroom per masker maken de drager het ademen makkelijker met in totaal vier paden voor luchttoevoer. Eenvoud: de nieuwe 3M™ Secure Click™ serie heeft een aansluitsysteem voor filters dat snel en eenvoudig werkt. Het functioneert net als een veiligheidsgordel: Plaats eenvoudig de filters in het masker en druk totdat u een klik hoort. Met één druk op de knop kunt u snel en simpel de gelaatsafdichting controleren en zeker weten dat het masker goed zit. Met het optionele spraakmembraan communiceert u gemakkelijker onder het werk. Comfort: Met slimme en intuïtieve functies biedt dit ademhalingsmasker comfort zonder compromissen. De siliconen gelaatsafdichting met gepatenteerde Flex-Joint neusbrug voelt zachter en comfortabeler aan op het gezicht van de drager. Het hoofdharnas is eenvoudig aan te passen met de gespen: trek aan de bandjes om het harnas nauwer af te stellen, druk de gespen in om het losser te zetten. Het uitademventiel helpt uitgeademde adem en vocht naar beneden te richten. Het materiaal van geavanceerde siliconen biedt een groter comfort en langere levensduur. Dit halfgelaatsmasker kan worden gebruikt met 3M™ Secure Click™ D3000, D7000 en D8000 serie filters tegen diverse gassen, dampen en deeltjes in de lucht conform EN-goedkeuringen. Het inademen van gevaarlijke niveaus van deeltjes, gassen en dampen kan uw gezondheid schaden. Het 3M™ Secure Click™ Herbruikbaar halfgelaatsmasker helpt de blootstelling aan veel verontreinigingen te verminderen, als het correct wordt gedragen en gebruikt in combinatie met goedgekeurde 3M™ Secure Click™ filters.

Eigenschappen van 3M SECURE CLICK HF-801 SERIE HERBRUIKBAAR HALFGELAATSMASKER

netto gewicht 18 g
accessoires Nee
aanbevolen industrie Algemene fabricage, Mijnbouw, Constructie, Olie en Gas
aanbevolen toepassingen Gieten, Schuren, Afschilferen, Laboratoria, Beitelen, Toepassingen in smeltovens, Zagen, Verven, Machinale bewerking, Reiniging, Slijpen
uitademventiel Ja